Website en email

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Met deze website willen wij patiënten, bezoekers, professionals, studenten en overige geïteresseerden informatie bieden. Ondanks dat deze website met zorg en aandacht is samengesteld kan het voorkomen dat de informatie niet (meer) volledig of niet (meer) juist is. Aan de informatie en content die op de website van Mesologie Zeist staat vermeld kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Mesologie Zeist is niet aansprakelijk voor elke vorm van directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, ontstaan door het gebruik van deze websites of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website.

Copyright

De op deze website getoonde informatie, zoals teksten, afbeeldingen, merken, logo’s, (handels)namen of informatie in andere vorm, zijn eigendom van Mesologie Zeist, of zijn met toestemming van de eigenaar voor gebruik op deze website aan Mesologie Zeist verstrekt. De informatie op deze website mag, ongeacht de verschijningsvorm, niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mesologie Zeist.

Veiligheid website

Met de grootst mogelijke zorg probeert Mesologie Zeist deze website te beschermen tegen ongewenst bezoek van personen en/of virussen. Mocht het toch zo zijn, dan heeft Mesologie Zeist geen enkele aansprakelijkheid.

Hyperlinks

Op de website staan hyperlinks naar andere websites. Deze sites worden niet door Mesologie Zeist beheerd en Mesologie Zeist is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

E-mail disclaimer

Door Mesologie Zeist verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Ook het vermenigvuldigen, openbaar maken, verstrekken en/of verspreiden van deze informatie is niet toegestaan. Mesologie Zeist staat niet in voor de juiste, volledige en tijdige overbrenging van de inhoud van de verzonden e-mail.

EEN BREDE KIJK OP JOUW GEZONDHEID

Mesologie Zeist

Bezoekadres

Mesologie Zeist
Utrechtseweg 97

3702 AA Zeist

Contactgegevens

Marita van Amstel
info@mesologiezeist.nl

06 112 60 565